welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

introducing my blog

ni buruk sgt
ni tukang karutnya

Setiap benda mesti ada sejarahnyakan, sama jugaklah dengan blog buruk punjanggaku ini.

blog ni aku tubuhkan hasil usaha sendiri dan tanpa perancangan rapi untuk masuk ke dunia blogging. Ditubuhkan pada 15 May 2009.

dimiliki oleh seorang gadis tak berapa nak comel tapi manis itu ada. Blog ni mengalami banyak revolusi dan transformasi hasil kreativiti yang tak seberapa oleh pemiliknya. Dari segi isi dan lauk-pauknya blog ini menyajikan pelbagai cerita, ragam dan pendapat si tukang karut sendiri dan tidak lupa pahit dan manis hidup gadis ini.

dari segi pengikut, memang tidak berapa memberansangkan disebabkan ketidaksungguhan gadis ini bebelog. Tidak rajin blogwalking dan memfollow blog sahabat lain. Sungguh sedih namun minat dan cita-cita masih tersemat dihati.Jangan risau.

Kepada yang baru berkunjung,
jemput baca entry-entry best yang dikarang dan dikarutkan gadis yang gambarnya dipaparkan di page ini.





Followers