welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20111202

berdua lebih baik


Assalamualaikum , lamanya tak aktif kat blog bhuruk ni :)
Tapi hari ini mood nak mengupdate datang dengan excited sebab tadi my dear call bagi tahu yang
dia dah ada blog! wah, tahniah! ada kemajuan :) hehe
Selamat datang ke dunia blogging my dear Nor Aisyah Nordin.!


Nak share some picture yang kitaorg gambar berdua-duaan je ok! haha 



I LOVE YOU MY COUSIN
THANK FOR BEING THE BEST AND LOVELY COUSIN :)





amek kat umah kak noni


bukti kami yang habiskan kek coklat kak noni yang sedap tu, hehe





on the way p seksyen 17. aku nak balik jb








No comments:

Followers