welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20110716

photoshoot at menara landmark jb



''kadang-kadang gila-gila itu besstt''

Hi semua! 
Actually, kita orang pergi menara landmark ni bawak mak buat PET Scan kat Hospital Pakar Landmark. PET Scan ni cuma ada kat JB and KL ja. Yang kat KL tu kerajaan punya baru RM 500 tapi kos nak pergi sana sama gak kan? baik lah kita orang buat kat JB dengan harga seribu hinggit tapi puas hati kan? berbaloi-baloi. Resultnya pun mengembirakan. Alhamdulilah,syukur pada-MU ya Allah.

Kat luar hospital tu ada koridor dari situ kita orang boleh tengok pemandangan jb sampai singapore. huhuhu.













































sekian,terima kasih kerana melayan kegilaan kami ;)




2 comments:

adamainaa.com said...

nice view. saya pun pernah sampai level ni. kalau tak silap lvl 23A kan? tapi dah lama la. haha.

hafiza suraya said...

ni kat level 33A...mmg chantek! ;)

Followers