welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20110621

Sue Anna Joe blogger terkenal balas komen gadis semasa!


Assalamualaikum w.b.t. semua dan salam sejahtera :)

wah,gadis semasa sekarang sudah 'rajin kembali' mengupdate blog ye?hehe
almaklumlah,mood tengah berkobar-kobar ni .hehe

Entry ni tentang ''keterujaan'' dan ''kejakunan'' aku apabila blogger famous balas komen aku kat entry diaorang.haha

Sape tak kenal Sue Anna Joe blogger terkenal dengan blog dia yang dinamakan Budu dan Belacan busuk tapi sedap? Of course korang kenal kan?

Aku memang suka g stalker blog dia!heee
aku pun komen la satu entry ni pasal dia guna Safi Rania Gold dapat kesan yang positif kat blog dia yang ni http://countthethread.blogspot.com/..



ini blog nyer!






ini entry nyer!




inilah komennyer..yuuuhuuuu teruja tak habis!hahaa



No comments:

Followers