welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20110627

cerita tanpa gambar


wajah happy tak terkata terjumpa seseorang ;) 


perasan cun..huhuhu

cerita tanpa gambar :

hari ni back to my routine :)
my mom masuk wad for chemo tomorrow , time tulis entry ni barang pun belum abes kemas lagi..hahaa
macam malas teramat tapi kuatkan semangat sebab nanti dapat jumpa doctor-doctor handsome..ahhaa
balik pada niat utama ok nak jaga mak hehe
itu hanya secebis pandangan kat hospital untuk menghilangkan keboringan yang melanda tatkala duduk melangu ketika dalam wad..

oklah cukup untuk sampai di sini :)

p/s jumpa next entry ...
hopefully dapat jumpa dia lagi.. <3

No comments:

Followers