welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20100905

Terima Kasih,Thank you- the magic words

Salam kerinduan untuk semua :)
apa khabar semua?macam mana  dengan puasa?ok?
persiapan raya?amacam  ok tak?
apa2 pun diharap semuanya  ceria-ceria selalu  ok :)

kali ni aku nak cakap pasal ucapan terima kasih  & thank you  :)
percaya atau tidak kedua-dua perkataan ini  ialah magic words yg mampu melembutkan hati seseorang dan meredakan marah seseorang?


percaya  bukan?tolonglah percaya!!!! *senyum*
kita selalu  susah dan berat mulut nak ucapakan the magic words ni kan?
betul kan?
kenapa ekk??
sedangkan kita tahu  bukan susah sangat pun nak cakap terima kasih kepada sesiapa yang telah berbudi kepada kita ..


so,mulai hari ini jangan berat mulut nak cakap the magic words ni yer :))

salam sayang dariku untukmu :))


No comments:

Followers