welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20100609

senangnya bercouple

*mood blogging coming*
malam ni terfikir sesuatu :)?
tadi on je fb tengok relationship status someone ni in relationship with someone blablabla..Terus terpk kat kepala  aku betapa mudahnya orang untuk  berpasangan.Hari ni kite couple sok clash ea..hui...mudahnya.

Aku sendiri rasa bab nak mencari pasangan untuk bercinta bukannya mudah.Mencari tu dah satu hal nak jaga perhubungan tu lagi satu hal.Bila difikir-fikirkan balik rasa taknak bercinta.Tapi kita mana boleh tipu hati dan persaan sendirikan,mestilah rasa ingin mencintai dan menyayangi tu tetap ada beb!itu baru namanyer manusia.

aku pernah tanya seorang lelaki yang sudah putus cinta 3 kali.Soalanya apa beza couple dan bercinta?dia kata couple tu cuba-cuba nak bercinta.kalo bercinta plak mesti sungguh-sungguh dan sayang.senang cakap couple tuh nak main-main jer...kalo bercinta baru serius sikit.

itu pengakuan daripada mulut seorang lelaki!

aku pun tak tahu lah nak cakap macam mana pasal couple ni semua.Aku pun belum bayak makan garam asam dunia bercintan-cintut ni.hehe.

aku ngaku pernah bercinta tapi tak cukup rasanya pengalaman yang dapat tu belum cukup lagi.huhu

tapi aku heran kenapa mudah sangat orang bercouple-couple dan berclash-clash!?
seolah-olah couple tu macam satu perkara yang hanya untuk memenuhi masa terluang jerr...
''hari ni kita couple sok kite clash''(macam ni agaknya)

entahla ekk aku pun tak paham kenapa?????!!!!

























No comments:

Followers