welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20100613

khaleeda punyer cerita :)

salam semua readers tersayang :)
kali ni aku nak share ngn korang pasal ragam seorang budak kecik bernama NUR KHALEEDA @ kelly panggilannya.Dia anak kepada sepupu aku.Baru berumur 5 tahun tetapi cerdiknya tak yah cerita.Ada saja perihal dia yang buat orang ketawa.hehe

 ni la di si comel

kami suka tanya budak kecik apa yang diaorang nak jadi bila dah besar nanti.Nak tahu apa jawapan si comel ni 

''kita nak jadi pramugari'' kelly jawab
''kenapa kelly nak jadi pramugari?'' kami bertanya.
''kita nak pergi AUSTROLIO(australia)'' kelly jawab.

kita ketawa terbahak-bahak dibuatnya.hahaha
itulah angan-angan dan impian si kecil.

kitaorang cakaplah dengan dia ''kalau nak jadi pramugari awak mesti tinggi tau,awak nak tinggi macam mana?''
''tinggi sampai langit''kelly jawab

inilah jawapan dia kalau dah malas nak layan soalan orang...hahahaha

layan budak kecik ni memang best!hehee




No comments:

Followers