welcome


#inihafizasuraya#

My photo
Bandar Johor Bahru, johor, Malaysia
siapa bising aku tulis nama korang kat sini

20100424

MUET


Assalamualaikum semua..

Alhamdulilah hari ni baru je selesai menghadapi exam MUET paper reading,writing and listening.
tinggal speaking je sekarang ni.Seram siot!huhu..
tadi alhamdulilah aku dah cuba sedaya mungkin menjawab yang terbaik daripada biasa!
cuma sekarang nak fokus kepada speaking.
speaking 10 Mei 2010 ni.tak lama je lagi.lebih kurang seminggu lebih je lagi.huhuhu
tadi pening kepala gak aku nak fahamkan listening tadi.huhu
tapi alhamdulilah dapat gak jawab.

Ya ALLAH sesungguhnya aku telah berusaha sedaya upaya aku.ketika ini aku hanya mampu berdoa dan bertawakal kepada-Mu agar dapat Band yang terbaik.InsyaALLAH.Amin~

No comments:

Followers